In oktober 2022 ging ELP Academie van start met de organisatie & opvolging van de Permanente Vorming ELP als een modulair systeem.

Intussen schreven bijna 60 personen zich in!

De voordelen van dit modulair systeem?

Cursisten kunnen op elk moment inschrijven voor de opleiding en vervolgens op eigen ritme de modules & supervisieblokken inplannen.

Zowel op 08/06/2023 als op 02/10/2023 gaan we van start met de inleidende module, de Kracht van ELP! Maar cursisten kunnen nu al beginnen met hun leer- en mentortraject én aansluiten bij andere modules die eerder dit voorjaar nog georganiseerd worden.

Inschrijven voor de PEV ELP kan via Permanente vorming Eerstelijnspsychologische Zorg – ELP-academie.

Een losse module volgen en pas later beslissen om in te schrijven voor de permanente vorming? Dat kan ook! Op Modules – ELP-academie staat meer informatie vermeld over de modules die de komende periode op het programma staan.