Ik wil me inschrijven!

Met dit formulier kan u zich alvast (voor)inschrijven voor de Permanente Vorming Eerstelijnspsychologische zorg georganiseerd door de vzw ELP academie (in oprichting) samen met KULeuven, Lucas, Ugent, VUB en VVKP. Inschrijving is pas definitief na overschrijven van 500 euro voor ‘traject mentor’ op onze rekening.

De betalingsgegevens worden via mail verstuurd in juni 2022 nadat wij hebben nagekeken of u zeker in aanmerking kan komen voor deze opleiding (diploma en werksetting). Het is namelijk belangrijk dat u toepassingen kan maken in de praktijk.

De inschrijving voor de modules zal starten vanaf de zomervakantie en inschrijving voor de supervisie blokken kan vanaf het najaar via de nieuwe website. U kan dus uw eigen leertraject samenstellen naar keuze en naar termijn die u wenst te volgen.

We beseffen dat het vervelend is dat het eigen leertraject op dit moment nog niet helemaal kan uitgestippeld worden. We wensen echter vooral te streven naar meer flexibiliteit en meer keuze mogelijkheden met dit systeem.

We heten u alvast welkom en kijken uit naar een boeiend traject samen!

Groetjes,
Tine Daeseleire, Els Heene, Eveline Bockhodt en Nathalie Haeck.

Naam
Adres
De opleiding kan enkel gevolgd worden door master klinisch psychologen en klinisch orthopedagogen. Welk diploma bezit jij?
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
We zullen modules aanbieden specifiek voor volwassenen, voor kinderen/jongeren en voor beide doelgroepen. Waar gaat jouw interesse naar uit? (afhankelijk hiervan zal je mentor ook toegewezen worden)